Стилни и качествени блиндирани входни врати от Еренджи за клиентите ни в Бургас. Доверете се на нашия над 20 годишен опит. Всички блиндирани врати са наше производство и се правят по ваши размери. Вратите ни са олицетворението на сигурност, съдържащи тристранно заключващ механизъм с 12 точки на заключване и 2 пасивни шипа от задната страна. Имате възможност да изберете от над 60 цвята от RAL каталога ни.

В Бургас няма да намерите по-добри цени от тези на Еренджи. Не само това – от нас очаквайте професионализъм и грижа към вашия проект. Работим в Бургас и региона. Ако желаете изработка на врата, по-различна от тези в сайта ни, свържете се с нас, изпратете ни снимка на вратата и ще Ви дадем цена. Всички блиндирани врати в Бургас с изработка от Еренджи са с безплатна доставка.

Блиндираните входни врати на Еренджи се продават на цената от 590лв.
Цените включват комплекта: Врата, каса, первази, обков, дръжка и стандартен размер на вратата до 2,10м. 
Важно: Еренджи предлага и врати с размер до 2,40 на допълнителна цена. За повече информация се свържете с нас.

Блиндирана врата Анатолия

Блиндирана врата Анатолия

Блиндирана врата Картепе

Блиндирана врата Картепе

Блиндирана врата Аспендос

Блиндирана врата Аспендос

Блиндирана врата Хитит

Блиндирана врата Хитит

Блиндирана врата Меламин

Блиндирана врата Меламин

Блиндирана врата Перге

Блиндирана врата Перге

Блиндирана врата Мадрид

Блиндирана врата Мадрид

Характеристики

Блиндираните входни врати на Еренджи разполагат с тристранно заключващ механизъм с 12 точки на заключване и 2 пасивни шипа от задната страна. Имат и 4 броя скрити панти в касата. Дебелина на вратата е от 65 мм до 90 мм. Изолацията може да бъде полиуретанова пяна или минерална вата.

Лакирана повърхност на MDF таблата и възможност за машинно или ръчно изработени орнаменти. Снабдена с шпионка и стоманен праг. Имате възможност да изберете от над 60 цвята от RAL каталога.